onsdag den 1. oktober 2014

Svigt blev til kærlighed

Mine klienter kontakter mig af meget forskellige årsager, men alle med den samme bevæggrund: de ønsker en større indsigt i problemstillinger, der fylder for meget i deres liv. Imidlertid er det ikke altid det svar vi leder efter, der kommer først til os. Den energi der anvendes i healingsterapien er intelligent og giver dig det du har mest brug for lige nu - uanset hvad du selv tænker. Læs denne terapi hvor klienten fik meget mere end hun turde drømme om.

En ung kvinde(M) ønsker hjælp pga utroskab i parforholdet. Hendes mand gennem 10 år, ønsker at fortsætte ægteskabet, hun har svært ved at håndtere det svigt han har udsat hende for. Efter en samtale bliver vi enige om, at det spørgsmål hun ønsker svar på er: "hvorfor har jeg så svært ved at håndtere svigt?"

Terapien starter
M kommer hurtigt i forbindelse med de følelser, hun mærker i sin krop, når hun tænker på at blive svigtet. Ved at have min hånd på hendes solar plexus, kan jeg fornemme hvilken følelse, der er den mest fremherskende og via denne går vi ned i hendes underbevidsthed til det tidligste tidspunkt i dette liv, hvor hun har oplevet denne følelse. Det viser sig at være da hun er 1,5 år gammel og mister sin mor til cancer. Med dette udgangspunkt går vi lidt længere tilbage og M befinder sig nu på et tæppe, på en græsplæne med sin mor, far og 2 ældre brødre. Hun kan ikke gå endnu, men læner sig op af sin mor og nyder at se sin familie sammen. Hun kan se deres glade ansigter, sit eget tøj og sin mors glæde ved samværet. Så hopper billedet lidt og hun oplever nu at ligge i en seng hos sin moster, i den alder hvor moderen dør. Der kommer et blidt, hvidt lys og for enden af lyset, i en form for døråbning, står hendes mor med udstrakte arme og taler til hende. Hun er kommet for at sige farvel.



Dette påvirker M meget følelsesmæssigt. At opleve hendes mor tale til hende, fortæller hende at moderen ikke bare forsvandt, men kom for at sige farvel. Hun blev ikke svigtet og glemt, men ser nu at hun havde sin mors kærlighed hele tiden. Jeg lader klienten få "alenetid" med sin mor, hvor hun i tavshed taler med morens sjæl. Det er meget følelsesladet og klienten har ikke lyst til at gå væk herfra. Det er første gang i hendes liv, at hun bevidst kommunikerer med sin mor og ser hende som andet end et gammelt foto. Jeg foreslår at hun tager sin mor med frem til hendes liv nu, viser hende børnene og de glæder der er i hendes nu voksne datters liv. M tager blandt andet sin mor med på en tur langs den fjord, hvor hun holder af at gå tur. Da dette er fuldført, aftaler klienten et tegn med sin mor, der vil vise at moren er i nærheden og tænker på sin datter. Fremover vil klienten altid være bevidst om morens tilstedeværelse og kunne kalde på hendes styrke og kærlighed.

M fortæller, at de sidste 6 måneder før moderens død, blev M fjernet fra familien og anbragt hos en moster langt væk fra hjemmet. Det var søde mennesker og hun led ingen nød, men hun havde ikke megen kontakt med sin far og sine 2 brødre og følte sig alene. Det varede et par år før end hun var tilbage hos sin nære familie igen. Efter dette er klienten klar til at vende tilbage til nutiden og vi lukker for terapien med kærlighed og forståelse.


Indsigt og reflektion
Man kan tænke at der ikke kom direkte svar på hvorfor klienten har svært ved at håndtere svigt. Det vil også være oplagt at tage endnu en terapi, hvor vi går mere ned i selve det svigt der lå i at blive fjernet fra sin nære familie, miste sin mor, opleve en ny familie og så atter bliver fjernet fra denne nye base. Altsammen inden klienten var 4 år gammel! Det er i de tidlige år, at vi får vores programmeringer vedrørende kærlighed, primær omsorg, tryghed og stabillitet. Set i lyset af det, er det ikke så underligt at klienten har et problem med at håndtere svigt. Imidlertid var det ikke det, der blev den væsentligste indsigt i denne terapi. Klienten fik et møde med sin afdøde mor og dermed et frisk billede af en kærlig, omsorgsfuld mor, der kom og sagde farvel til sin datter. Dette billede erstattede klientens tomrum, hvor der manglede den levende kærlige mor. Dermed blev det oprindelige store svigt helet og i stedet blev tomrummet fyldt med kærlighed, omsorg og tilstedeværelse.

Terapien gav også M en måde at mærke sin mor fremover. Morens sjæl har selvfølgelig fuldt sin datters liv hele tiden og sikkert også vejledt undervejs ved at hjælpe med indsigter, "tilfældige" møder, tanker der medfører en bestemt handling mm. Imidlertid er man som modtager ikke altid klar til at mærke hvor den hjælp kommer fra - måske synes man det er for fjollet at tro en afdød slægtning faktisk hjælper en...... Ved at aftale et bestemt fremtidig tegn, får man en mere bevidst kontakt til den kærlige afdøde sjæl. Det kan give mere ro for den måske stadig sørgende slægtning, og det er en meget håndgribelig måde for afdøde til fortsat at vise dere kærlighed og omsorg. For eksempel kan tegnet være sommerfugle. Når klienten så fremover ser en sommerfugl der kommer lidt tæt på, er specielt smuk eller opfører sig pudsigt, vil hun have en fornemmelse af at være i kontakt med sin mors sjæl.


Healingsregression - følelsesforløsende healingsterapi
En healingsregression giver indsigt og viden lige dér, i øjeblikket. Efterfølgende arbejder indsigterne med at integrere sig i ens bevidsthed og de fleste vil opleve større klarhed hen over de følgende uger, som flere ting falder på plads. Det kan blandt andet give sig udslag i specifikke drømme og en bevidsthed om nye handlemønstre i ellers vante omgivelser.

Det er vigtigt at behandle healingsregressionen med respekt. Hvis man blot ønsker at opleve et tidligere liv for det spændende ved det, vil jeg anbefale en hypno-regression.  Hypno-regressionen giver også indsigt, men den følelsesforløsende healingsregression går længere ned i de mentale og følelsesmæssige lag og healer traumer på et dybere plan. Du får ikke blot indsigt - du får også forløsning og direkte anvisninger til hvordan du kan ændre dine handlemønstre fremover. Denne form for healingsregression er udviklet af Hanne Fritzbøger, der har undervist i den, i mere end 10 år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar